25ª TROBADA GEGANTERA A SANTS

 

 

 

 

 

24ª TROBADA GEGANTERA A SANTS

 

    Senyores i Senyors! Grans i Petits! Avies i Avis! Nenes i Nens! Benvinguts tots a la seva casa: “El Circ Petit d’en Víctor”

    Després dels equilibristes gegants, els micos ensinistrats, els lloros malabaristes i les graelles roents, no podem finalitzar aquesta festa sense una sorpresa.

    Aquesta nit tenim a la nostra Pista Central un espectacle molt especial. Per completar una jornada plena d’ emoció ens acompanyaran aquesta nit........ Los sobraos. Si, senyores i senyors, els tenim avui aquí i en directe per tots vostès directament arribats de Maui, on han estat un èxit aclaparador!

    Avui ens presentaran el seu darrer disc de platí titulat PA TOOS UTEDES! Per tots vostès. En que podran trobar un acurat treball vocal acompanyat d’un cor gospel que destaca per la conjunció de veus amb el solista.

Per aquesta actuació tan esperada i un públic tan selecte Los Sobraos no han volgut escatimar medis ni recursos, i han fet portar a la nostra carpa els equips de so més punters del mercat americà de la prestigiosa marca ACME.

    Però això sols és el principi, amics! Acompanyant l’actuació tenim en una de les pistes petites a les Chears Leaders de Los Angeles Lakers, i en l’altra les Iaies de la Penya Barcelonista de Sant Pedor que ens sorprendran amb una selecció de balls Country

    Per aquest nou disc han volgut trencar amb l’estètica vacil·lant a que ens tenien acostumats i ens presenten avui un estil molt més fashion, vestits creats per Armani i complements de la marca Hello Kitty col·lecció primavera-estiu 2018.

    Que les mares de les fans més recalcitrants no pateixin, per aquesta ocasió hem contractat els serveis d’emergència de"Rosarius la descalza" que s’ocuparà dels casos d’enamorament instantani, robes estripades i genolls tremolosos.

    Per les tasques de recollida de sostens, tangues, calzes, calçotets i altres objectes temàtics que es puguin llençar a l’escenari tenim d’encarregat de recollida i arxiu a un personatge conegut per tots vostès com el proper Cap de Colla, el Gran George

Senyores i Senyors! Nens i Avis! Tiets i Sogres! Benvinguts a l’espectacle més gran del món:

 

EL CIRC DE SANTS

 

 

    Per anar fent boca aquí teniu una petita mostra "robada" dels components del grup

 

 

 

clica per fe mes grant